Kategoriat
Uutiset

Halli Cups -kilpailun tulokset

Lautapelioppaan ja Lautapelit.fi:n Halli Cups -kilpailun voittajatyöt löydät täältä.

Lautapelit.fi:n ja Lautapelioppaan raati valitsi Halli Cups -kilpailun edustavimmiksi kortti-ideoiksi seuraavat kortit:

Koska osallistujia tuli varsin sopiva määrä, päätettiin palkita kaikki kilpailuun osallistuneet Halli Cups -pelillä. Lautapelioppaan kautta osallistuneille on ilmoitettu henkilökohtaisesti voitosta, Lautapelit.fi:n liikkeessä osallistuneet voivat ottaa yhteyttä suoraan Lautapelit.fi:n palkintonsa lunastamiseksi (esimerkiksi sähköpostilla osoitteeseen info@lautapelit.fi).

Nämä parhaat työt lähtevät Saksaan maailmanlaajuisen kilpailuun, toivon mukaan töillä on onnea ja menestystä kisassa ja ne pääsevät mukaan pelin fanilisäosaan.

Onnittelut voittajille!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *