Kategoriat
Uutiset

Voita Bezzerwizzer-lautapeli!

Bezzerwizzerin laatikkoLautapeliopas järjestää jälleen kerran pienen tietovisailun, josta voi voittaa itselleen Bezzerwizzer-lautapelin. Palkinnot kilpailuun on lahjoittanut pelin julkaisija Bezzerwizzer Nordic, mistä kiitos!

Kilpailu löytyy täältä.

Kyseessä on tietovisa, jossa voi pärjätä arvaamalla, mutta tiedostakin on apua. Palkintoina on viisi peliä, joista kaksi arvotaan kaikkien osallistujien kesken ja kolme oikein vastanneiden kesken. Vastaamalla kysymyksiin oikein parantaa voitonmahdollisuuksiaan siis tuntuvasti.

Kisa päättyy 25.4., joten nyt vain reippaasti osallistumaan!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *