Kategoriat
Uutiset

Carcassonneen minilisäosia

Carcassonne Mini: Noidat
Noidat-lisäosa tuo peliin velhon ja noidan tekemään taikojaan.

Lautapelit.fi julkaisee seitsemän uutta lisäosaa Carcassonneen. Minilisäreissä on kussakin yhdeksän laattaa ja mahdollisesti jotain puuosia. Kahdeksan laattaa kuuluu kyseiseen lisäosaan ja yhdeksäs on viljaympyrälaatta. Viljaympyrät ovat seitsemäs lisäosa, jonka säännöt ilmestyvät netissä, eli se on pieni bonus niille, jotka ostavat kaikki kuusi muuta lisäosaa.

Lisäosia voi yhdistellä perus-Carcassonneen ja sen eri lisäosiin haluamallaan tavalla. Jos lisäosissa on pelaajakohtaisia nappuloita, napit tulevat kuudelle pelaajalle. Lisäosat maksavat 4,90 euroa kappale.

Lisäosat ovat: Liiturit, Viestit, Lossit, Kaivokset, Noidat, Rosvot ja Viljaympyrät. Suuria mullistuksia ne eivät peliin tuo, mutta mukavaa pientä maustetta. Minilisäosat ilmestyvät kevään 2012 aikana.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *