Kategoriat
Uutiset

Carcassonnesta 10-vuotisjuhlapainos

Carcassonnen juhlapainosKevään 2011 aikana ilmestyy Carcassonnen 10 vuoden ikää juhlistava juhlapainos Carcassonnesta. Carcassonne ilmestyi alunperin vuonna 2001, Suomeksi se saatiin muutamaa vuotta myöhemmin.

Juhlapainos toimitetaan meeplen muotoisessa laatikossa ja mukana on myös upeat läpinäkyvät meeplet pelaajille. Tavallisen Joki-lisäosan sijasta paketissa on uusi Juhlat-lisäosa.

Tämänhetkisen tiedon mukaan juhlalaitos ilmestyy toukokuussa. Juhlapainos maksaa saman 25 euroa kuin tavallinenkin, mutta on painokseltaan rajoitettu eli kun se myydään loppuun, lisää ei tule.

Tässä vielä kuva uusista läpinäkyvistä meepleistä. Hienot vai epäkäytännölliset?

Juhlapainoksen meeplet
Kuva: Lautapelit.fi

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *