Kategoriat
Uutiset

Catanin, Dominionin ja Rummikubin SM-kisat

Toukokuussa on luvassa SM-kisailua useamman eri pelin merkeissä.

12.5.2012 järjestetään Dominionin SM-kilpailut Helsingissä Lautapelit.fi:n liikkeessä. Turnauksen voittajalle on luvassa paikka Dominionin MM-kisoihin, jotka pelataan elokuussa GenCon-pelitapahtumassa Yhdysvalloissa. Voittaja saa lisäksi 300 euroa matkatukea kisamatkaa varten.

Turnauksessa pelataan peruspelillä ja Rajaseuduilla. Mukaan mahtuu korkeintaan 24 pelaajaa. Turnaus on ilmainen. Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen info ät lautapelit.fi. Turnauspelit pelataan kaksinpeleinä. Turnauksessa pelataan swiss-kierroksia, eli pelaajat yritetään parittaa mahdollisimman samantasoisten pelaajien kanssa.

20.5.2012 pelataan Turussa Catanin ja Rummikubin SM-kisat. Näistäkin turnauksista voittajalle on luvassa osallistumisoikeus MM-kisoihin. Rummikubin kohdalla palkinto on erityisen hyvä, sillä Rummikubin julkaisija Danspil maksaa voittajan matkan ja majoituksen Italiassa pelattaviin kisoihin. Catanin kisat pelataan Yhdysvalloissa.

Ilmoittaumiset turnauksiin tapahtuvat Lautapeliseuran foorumilla. Osallistuminen kumpaankin turnaukseen maksaa 5 €, mutta jos pelaa lauantaina 19.5. lautapelaamisen SM-kisoissa, pääsee näihin kisoihin osallistumaan ilmaiseksi.

19.5. pelattaviin lautapelaamisen joukkue-SM-kisoihinkin ehtii vielä ilmoittautua. Kisoihin on ilmoittautunut jo yhdeksän joukkuetta kisaamaan lautapelaamisen Suomen mestaruudesta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

2 vastausta aiheeseen “Catanin, Dominionin ja Rummikubin SM-kisat”

Miten Rummikubista voi järjestää kilpailuja? Rummikubissahan vuoron kestoa ei sinänsä rajaa mikään, ei siirtojen määrä eikä aika, sikäli kun oikein muistan.

Väärin muistat, kyllähän Rummikub-kierrokset siihen loppuvat, kun joku pääsee laatoistaan eroon. Eihän siinä mitään aika- tai siirtorajaa ole, mutta ei kai tarvitsekaan olla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *