Kategoriat
Uutiset

Kingdom Builder ilmestyy suomeksi

Kingdom Builderin kansiKingdom Builder ilmestyy suomeksi. Lautapelit.fi julkaisee pelin suomeksi kesän 2012 aikana. Kingdom Builder herätti huomiota, koska se on Dominionin suunnittelijan Donald X. Vaccarinon uusi peli. Pelissä on jotain samaa kuin Dominionissa, mutta luonteeltaan se on aivan erilainen.

Kingdom Builder sopii hyvin monentasoisille pelaajille, erityisen hyvin se toimii fiksuna perhepelinä. Peliharrastajapeliksi Kingdom Builder on kevyt, ei edes Dominionin tasoinen. Peli toimii hyvin eri pelaajamäärillä kahdesta neljään ja Nomads-lisäosan (jonka julkaisemista suomeksi ei ole vielä tietoa) myötä myös viidellä pelaajalla.

Pelin hinnasta tai tarkemmasta ilmestymisajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

3 vastausta aiheeseen “Kingdom Builder ilmestyy suomeksi”

Ihan hyvä peli. En koskaan ole alkuperäisiä sääntöjä vielä nähnyt, mutta luulisin että käännöksessä on tapahtunut joidenkin sanavalintojen kohdalla pieniä virheitä, koska säännöissä on hieman tulkinnan varaa. Yksinkertaiset säännöt ja silti varsin mielenkiintoinen peli.

Täytynee lisäosa hankkia…toivottavasti sekin ilmestyy suomeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *