Kategoriat
Uutiset

Eclipsen lisäosan kansi julkistettu

Rise of the Ancientsin kansi
Klikkaa suuremmaksi! Kuva: Lautapelit.fi

Lautapelit.fi julkaisee Eclipseen lisäosan Rise of the Ancients. Lisäosa ilmestyminen menee joululle, eli odottelemista on vielä jonkin verran, mutta odotusta helpottamaan (tai pahentamaan) Lautapelit.fi on nyt julkaissut lisäosan kannen.

Rise of the Ancients lisää peliin kaikenlaista uutta hienoa. Peruspelissä passiiviset muinaiset ovat nyt vakavampi vastus. Lisäosa tuo neljä uutta muukalaislajia ja peliin mahtuu nyt jopa yhdeksän pelaajaa, jos megapelejä tekee mieli.

Uusissa ominaisuuksissa on luvassa muun muassa liittoumia, warp-portaaleja, uusia teknologioita ja muuta mukavaa. Uusia ominaisuuksia voi ottaa käyttöön yksi kerrallaan niin halutessaan.

 

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *