Kategoriat
Uutiset

Epäillyt-turnaus Helsingissä

Epäillyt 09 -turnausHelsingissä pelataan marraskuussa Epäillyt-lautapelin avoimet mestaruuskisat. Turnaus pelataan ravintola Nollassa sunnuntaina 15.11. klo 17 alkaen, pelipaikan osoite on Pohjoinen Rautatiekatu 21.

Turnaukseen toivotaan ilmoittautumaan ennakkoon turnauksen Facebook-sivulla. Ennakkoilmoittautuneiden toivotaan saapuvan paikalle viimeistään 17.15, sen jälkeen paikat annetaan muille. Paikan päälläkin voi siis päästä mukaan, jos turnauksessa on tilaa, eli onneaan voi käydä koettamassa, vaikka ei olisi muistanut ilmoittautua.

Turnauksen järjestää pelin suunnittelija Kimmo Sorsamo. Sorsamo muuten haki Lautapeliseuran foorumilla pelitestaajien Epäiltyjen saksankieliselle versiolle, joten jos sellainen kiinnostaa, toimi nopeasti: lue foorumiviesti ja ota yhteyttä Sorsamoon.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.