Kategoriat
Uutiset

Helcon 2009 tulossa

Vuoden tärkeimmän pelitapahtuman päivämäärä on valittu. Kyseessä on tietysti Suomen lautapeliseuran järjestämä Helcon, joka järjestetään tänä vuonna jo kahdeksatta kertaa. En ole jättänyt Helconia kertaakaan väliin, enkä aio jättää tänä vuonnakaan. Tänä vuonna Helcon pidetään 30.10.-1.11.2009, paikkana on vanha tuttu Lähetysseuran pihasali Helsingissä (Vuorimiehenkatu 17).

Ohjelmassa on totuttuun tapaan Essenin uutuuksia. Edellisenä viikonloppuna järjestetyiltä messuilta tuodaan varmasti runsaasti uusia pelejä kokeiltavaksi Helconiin. Tarjolla on myös oivallinen tilaisuus ostaa ja myydä käytettyjä lautapelejä, osallistua arpajaisiin ja erilaisiin turnauksiin.

Lautapeliseuran Helcon-sivut ovat pahasti hukassa, oikeaa tietoa löytyy foorumilta. Muistakaa myös Vimpeli-palvelu, jossa voi toivoa paikalle pelejä, ilmoittaa tuomistaan peleistä ja järjestää aikataulutettuja pelejä. Tällä hetkellä tarjolla on muun muassa tilaisuus pelata 1825-matsi Lautapelioppaan päätoimittajan kanssa.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

2 vastausta aiheeseen “Helcon 2009 tulossa”

Vimpelissä myös tarjolla Doppelkopfia yhden Lautapelioppaan vakiotoimittajista kanssa… :)

Helcon on ehdottomasti mielenkiintoisin puhtaasti lautapeleihin suuntautunut tapahtuma Suomessa, jossa on mahdollisuus pelata erityisesti uusia pelejä.

Tapahtuman nettisivut näyttävät myös päivittyneen, joten ajantasaista tietoa on saatavissa myös Lautapeliseuran nettisivujen kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *