Kategoriat
Uutiset

Helcon-huutokauppa avattu

HuutokauppaLautapelioppaan huutokauppa on avattu! Huutokaupassa on myynnissä noin 230 peliä, joukossa niin vanhoja helmiä kuin Essenin messujen uutuuksia, pääosin varsin kohtuullisin hinnoin.

Huutokauppa on auki tämän viikon ja sulkeutuu sunnuntaina 7.11.2010 klo 20. Siihen asti on aikaa osallistua, vilkkain toiminta on perinteisesti nähty sunnuntai-iltana, joten jos aikoo tosissaan kilpailla peleistä, kannattaa varmistaa että on kahdeksan aikoihin koneen äärellä.

Myöhään heränneiden iloksi muistutetaan vielä, että huutokauppaan ehtii yhä ilmoittaa pelejä. Lisää pelisi täällä.

Huutokauppapelit toimitetaan Helconiin, eli tässä on vielä yksi syy enemmän osallistua vuoden parhaimpaan pelitapahtumaan.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *