Kategoriat
Uutiset

Suuri lautapelihuutokauppa alkaa huomenna

Lautapelioppaan huutokauppa alkaa huomenna maanantaina 11.7.2011 aamusta, jahka ehdin koneelle kytkemään huutokaupan päälle. Aikaisempien kertojen sadoista peleistä jäätiin vähän jälkeen, mutta mikä määrästä puuttuu, korvataan laadussa.

Tarjolla on muun muassa seuraavat laatupelit halvalla:

Kaikinpuolin upeaa settiä myös, eikä tässä ole missään nimessä kaikki. Kaupankäynti on ostajalle turvallista, koska tavaran voi tarkistaa Ropeconissa ennen rahoistaan luopumista. Huutokauppaa ei siis kannata missään nimessä jättää väliin.

Potentiaaliset myyjätkin ehtivät vielä mukaan. Pelejä voi lisätä myyntiin vielä ensi viikon aikana. Huutokauppa päättyy sunnuntaina klo 20 tai viisi minuuttia kunkin kohteen viimeisen huudon jälkeen, viimeisiä kohteita voidaan siis huudella vielä yöhön asti. Kaupat tehdään sitten viimeistään Ropeconissa 28.-30.7. — siellä nähdään!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *