Kategoriat
Uutiset

Monte Cristo, Dixit 2 ja Liitonarkki saapuivat

Monte Cristo, Liitonarkki-Carcassonne ja Dixit 2 ovat saapuneet.

Dixit 2 on yksinkertainen lisäosa monia palkintoja voittaneeseen peliin. Paljon pelanneet ovat varmasti sitä mieltä, että Dixit hyötyy lisäkorteista. Dixit 2 sisältää 84 uutta korttia, jotka ovat peruspelin tapaan Marie Cardouatin kuvittamia.

Monte Criston salaisuus -kansikuvaLiitonarkki eli Ark of the Covenant on arvostettu Carcassonnen sisarpeli, jota ei ole ollut muutamaan vuoteen saatavilla mistään millään kielellä, joten nyt on tarjolla melko harvinaista herkkua. Peli on pelkkää peruspeli-Carcassonnea mielenkiintoisempi, mutta pisteenlaskultaan yksinkertaisempi. Peli sopiikin mainiosti silloin, jos kaipaa yhtä pakettia, josta saa kiinnostavat pelit. HC-Carcassonnisteille ykkösvalinta on edelleen peruspeli ja kaikki mahdolliset lisäosat.

Monte Cristo on Alexander Dumas’n klassikkokirjaan perustuva uutuuspeli, jossa pelaajat etsivät Monte Criston vankilasaarelle jäänyttä aarretta. Monte Cristosta enemmän tässä helmikuisessa uutisessa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.