Power Grid -esittelyvideo

Tuomo Pekkanen on valinnut heinäkuun varsinaisen pelivideon aiheeksi hienon pelin, sillä käsittelyn kohteena on hiljattain suomeksi ilmestynyt klassikkopeli Power Grid. Pidetty klassikkopeli pääsi suomennoksen ilmestymisen myötä Lautapelioppaan parhaat suomeksi julkaistut pelit -listan kärkipaikalle. Tämä seitsemän minuuttia kestävä video selostaa perusteellisesti, missä Power Gridissä on kyse. Olkaa hyvä.

Power Gridiä löytää tällä hetkellä erittäin hyvin kaupoista, sillä Lautapelit.fi:n tuore suomijulkaisu on vielä oikein mukavasti saatavilla. Ihan marketeista ei Power Gridiä löydä, eli kannattaa suunnata suoraan lähteille eli Lautapelit.fi:hin ja muihin alan liikkeisiin.

Osta Löydä lautapelit -kirja

One thought on “Power Grid -esittelyvideo”

  1. Videon kohdassa 2:35 alkavassa lauseessa ”Käytännössä pelaajien järjestys on hoidettu siten, että ensimmäisenä oleva pelaaja pääsee taktisesti parhaimpiin paikkoihin…” on joko väärin tai huonosti ilmaistu. Tässä virkkeessä kun tulisi puhua viimeisenä olevasta pelaajasta, kuten myöhemmin videossa (5:20) oikein mainitaan.

    Muutoin kiitos hyvästä videosta!

    Mainittakoon vielä, että omasta mielestäni Power Gridin teema ja ulkoasu on aivan huippuluokkaa, eli joidenkin mielestä lohduttomatkin harmaansynkät sävyt eivät syö kiinnostustani peliin, päinvastoin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.