Kategoriat
Videot ja podcastit

Power Grid -esittelyvideo

Tuomo Pekkanen on valinnut heinäkuun varsinaisen pelivideon aiheeksi hienon pelin, sillä käsittelyn kohteena on hiljattain suomeksi ilmestynyt klassikkopeli Power Grid. Pidetty klassikkopeli pääsi suomennoksen ilmestymisen myötä Lautapelioppaan parhaat suomeksi julkaistut pelit -listan kärkipaikalle. Tämä seitsemän minuuttia kestävä video selostaa perusteellisesti, missä Power Gridissä on kyse. Olkaa hyvä.

Power Gridiä löytää tällä hetkellä erittäin hyvin kaupoista, sillä Lautapelit.fi:n tuore suomijulkaisu on vielä oikein mukavasti saatavilla. Ihan marketeista ei Power Gridiä löydä, eli kannattaa suunnata suoraan lähteille eli Lautapelit.fi:hin ja muihin alan liikkeisiin.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Yksi vastaus aiheeseen “Power Grid -esittelyvideo”

Videon kohdassa 2:35 alkavassa lauseessa “Käytännössä pelaajien järjestys on hoidettu siten, että ensimmäisenä oleva pelaaja pääsee taktisesti parhaimpiin paikkoihin…” on joko väärin tai huonosti ilmaistu. Tässä virkkeessä kun tulisi puhua viimeisenä olevasta pelaajasta, kuten myöhemmin videossa (5:20) oikein mainitaan.

Muutoin kiitos hyvästä videosta!

Mainittakoon vielä, että omasta mielestäni Power Gridin teema ja ulkoasu on aivan huippuluokkaa, eli joidenkin mielestä lohduttomatkin harmaansynkät sävyt eivät syö kiinnostustani peliin, päinvastoin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *