Kategoriat
Uutiset

Ilmoittautuminen Lautapelaamaan 2013 -huutokauppaan avattu

Lautapeliopas järjestää huutokaupan Lautapelaamaan 2013 -pelitapahtuman yhteydessä. Kaava on tuttu aikaisemmista huutokaupoista: kauppa käydään Lautapelioppaassa ja tavara vaihtaa omistajaa pelitapahtumassa.

Aikataulu on tänä vuonna vähän kireä, koska huutokauppaan on saatava mukaan Essenin pelimessuilta tuotavia pelejä. Siksi huutokauppa pidetään 30.–31.10.2013, eli se on vain kahden päivän mittainen. Huutokauppa avataan keskiviikkona aamulla ja lopetus on torstaina klo 21.

Jos ilmoitat pelisi huutokaupassa, lupaat tuoda sen Lautapelaamaan-tapahtumaan. Ostajana voi olla, vaikka ei pääsisikään tapahtumaan, sillä myyjien kanssa voi olla mahdollista sopia kaupoista myös tapahtuman ulkopuolella.

Pelien ilmoittamiselle on aikaa tiistai-iltaan asti. Pelien ilmoittaminen loppuu keskiviikkoaamuna, kun huutokauppa avataan.

Ilmoita pelejä huutokauppaan täällä.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

2 vastausta aiheeseen “Ilmoittautuminen Lautapelaamaan 2013 -huutokauppaan avattu”

Jostain syystä en huomannut sivulla olevaa banneria, kun etsiskelin artikkelia… :(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *