Kategoriat
Uutiset

Kaukaiset rannat myynnissä

Dominion: Kaukaiset rannat -kansiDominion — Kaukaiset rannat ei ole vielä saapunut, mutta peli on jo ennakkotilattavissa. Nopeimmat saavat pienen bonuksen, sillä nousseet tuotantokustannukset ovat pakottaneet Lautapelit.fi:n nostamaan pelin hintaa aiemmin ilmoitetusta 35 eurosta 39 euroon. Koska matalampaa hintaa on ehditty jo ilmoitella, 50 ensimmäistä saa pelin edullisemmalla hinnalla. Peli saapuu maanantaina 26.10. tai viimeistään pari päivää sen jälkeen.

Lautapelit.fi:n tuotesivulta löytyy lisäksi kuva pelin takakannesta ja jokunen kortti, jotka esittelevät uuden lisäosan ominaisuuksia.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *