Kategoriat
Uutiset

Huutokauppa päättyi

Huutokauppa saatiin sunnuntai-iltana päätökseensä. Aivan hämmingittä ei selvitty, vaan huutokauppasoftassa oli ongelmia, joiden vuoksi huutokauppa ei sulkeutunut niinkuin olisi pitänyt. Joihinkin kohteisiin tehtiin huutoja, jotka sittemmin poistettiin. Selkeimmäksi ratkaisuksi kun nähtiin, että huutokauppa todellakin sulkeutui siinä vaiheessa kun ensimmäinen viiden minuutin tauko ilman huutoja tuli.

Yleisesti ottaen huutokauppa oli menestys, pelejä myytiin yli 200. Keskimääräisen pelin myyntihinta oli kymppi, joten yhteensä rahaa tulee liikkumaan vähän reilut parituhatta euroa. Seuraavaksi kerraksi — joka tulee jonkun sopivan pelitapahtuman yhteydessä, varmaankin viimeistään seuraavaan Ropeconiin — tiedossa on muutamia parannuksia, mm. kohdekohtainen sulkeutuminen ja lyhyempi kesto. Ideoita otetaan vastaan.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Huutokauppa päättyi”

Aika harva tapahtuma onnistuu täydellisesti ensimmäisellä kerralla ja parannettavaa riittää varmasti seuraavankin huutokaupan jälkeen.

Mutta kiitokset huutokaupan järjestämisestä! Hyviä pelejä oli tarjolla ja ostajiakin oli linjoilla mukavasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *