Kategoriat
Uutiset

Kinderspiel des Jahres 2012: Schnappt Hubi!

Schnappt Hubi!
Kuva: Ravensburger

Kinderspiel des Jahresin eli Saksan parhaan lastenpelin palkinnon vuonna 2012 on voittanut Ravensburgerin Scnappt Hubi! Pelin on suunnitellut Steffen Bogen.

Peli on päättelypeli, jossa pelaajien on yhteistyössä tutkittava vanhaa taloa rakentamalla kolmiulotteista labyrinttiä. Pelin toisessa vaiheessa jahdataan Hubi-kummitusta ulos talosta. Peli käyttää samanlaista elektronista laitetta kuin Wer war’s? -peli. Tietokone laskee vuoroja ja siirtää kummitusta.

Puhuvan tietokoneen vuoksi peliä tuskin nähdään suomeksi, eikä saksalainen laitos sovellu muiden kuin kielitaitoisten pelattavaksi.

Peli on ainakin todella näyttävän näköinen.

Schnappt Hubi!:n lähes valmis prototyyppi. Kuva: Daniel Danzer / BGG
Schnappt Hubi!:n lähes valmis prototyyppi. Kuva: Daniel Danzer / BGG

 

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *