Kategoriat
Uutiset

Lastenroolipeli Myrskyn sankarit etsii rahoitusta

Parikymmentä vuotta sitten saatavilla oli suomenkielisiä aloittelijoille sopivia roolipelejä. Moni aloitti peliuransa punalaatikko-D&D:llä, ANKHilla, RuneQuestilla ja muilla suomeksi ilmestyneillä roolipeleillä. Nykyään samaa mahdollisuutta ei ole, vaan roolipelaamisen aloittaminen edellyttää paksujen englanninkielisten sääntökirjojen opiskelua.

Nyt suomalaisen roolipeliskenen monitoimimies Mike Pohjola aikoo korjata tilanteen julkaisemalla 9–13-vuotiaille suunnatun lastenroolipelin Myrskyn sankarit. Peli on aloittelijaystävällinen suomenkielinen seikkailuroolipeli. Se sijoittuu kutakuinkin samaan maailmaan kuin Pohjolan aikaisempi Myrskyn aika -roolipeli ja kertoo seikkailijoita, jotka haluavat palauttaa oikean kuninkaan Nathariin. He etsivät muinaisen kaupungin raunioita, kohtaavat hirviöitä ja keisarin sotajoukkoja, piiloutuvat ja juoksevat, loitsivat ja taistelevat.

Inspiraation lähteinä ovat toimineet ainakin Robin Hood, Kuningas Arthurin tarinat, Narnia, Tähtien sota ja Hiidenpata.

Hanke etsii tällä hetkellä rahoitusta IndieGoGo-palvelussa. Jos 9.9.2012 mennessä saadaan kokoon 12 500 dollaria eli noin 10 000 euroa, peli toteutuu. Tällä hetkellä koossa on hieman yli 2 000 dollaria. Kerättävät rahat käytetään pääasiassa pelin painokustannuksiin, työryhmä tekee peliä ilmaiseksi.

Lisätietoja pelin blogista tai Facebook-sivuilta. Osallistu rahoitukseen IndieGoGossa.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Lastenroolipeli Myrskyn sankarit etsii rahoitusta”

Hankin tuon meille lapsia varten. Olen positiivisesti yllättynyt. Itse en ole päässyt pelaamaan roolipelejä kuin yhden kerran lyhyen session. Siltä pohjalta pystyin kuitenkin helposti vetämään lapsille tuota peliä ja he tuntuvat olevan innoissa. 8 ja 12 v pojat. Suosittelen jos fantasia aiheet kiinnostaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *