Kategoriat
Uutiset

Lautapelaamisen SM-kisat 2017

Kerää joukkue kokoon ja osallistu Lautapelaamisen SM-kisoihin. Kisat pelataan nelihenkisin joukkuein Turussa 22.4.2017. Osallistu ja voita edustusoikeus EM-kisoihin Saksassa.

Lautapelaamisen SM-kisat järjestetään taas Turussa. Kisat pidetään SMCon-tapahtuman yhteydessä 22.4.2017.

Joukkueturnaus nelihenkisin joukkuein

Kisaformaatti on tuttu edellisvuosilta: kisa käydään nelihenkisin joukkuein. Neljän kierroksen aikana pelataan neljää eri lautapeliä ja kisan voittaa parhaat pisteet kerännyt joukkue.

Tänä vuonna kisapelit ovat Imhotep, Istanbul, La Granja ja Keyflower.

Turnauksen palkintoina jaetaan pelipalkintoja parhaiten menestyneille. Lisäksi voittajajoukkueelle on odotettavissa edustusoikeus Europemasters-turnaukseen, joka pelataan syksyllä Essenin pelimessujen yhteydessä.

Pelit aloitetaan lauantaina klo 10 ja arvioitu viimeisen pelin päättymisaika on klo 18.

Näin osallistut turnaukseen

Kun joukkue on koottu, ilmoittautukaa viimeistään ke 12.4.2017 mennessä Taneli Armannolle (taneli.armanto at gmail.com, viestin otsikoksi “Joukkue-SM 2017”). Samaan päivään mennessä pitää olla maksettuna turnauksen osallistumismaksu, joka on 40 euroa joukkueelta.

Lisäksi joukkueiden on tuotava mukanaan yksi kappale jokaista turnauspeliä. Turnauspelejä on mahdollista hankkia alennushintaan Lautapelit.fi:ltä ilmoittautuneille joukkueille kerrottavalla alennuskoodilla.

Haluaisitko osallistua, mutta olet joukkuetta vailla? Ota siinäkin tapauksessa yhteyttä Taneli Armantoon, joka auttaa kokoamaan yksittäisistä pelaajista joukkueita turnaukseen.

Lisätietoja

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *