Kategoriat
Uutiset

Lautapelaamisen SM-kisojen 2012 tulokset

Heittopussit - Lautapelaamisen SM-voittajat 2012. Kuva: Mauri Sahlberg
Lautapelaamisen Suomen mestarit 2012. Kuva: Mauri Sahlberg

Lautapelaamisen SM-kisat 2012 pelattiin Turussa 19.5.2012. Turnaukseen osallistui yksitoista joukkuetta. Selvästi kyse on taitolajista, sillä turnauksen voitti Heittopussit, joka on voittanut turnauksen nyt neljättä kertaa peräkkäin. Aika hyvin, kun turnaus on pelattu viisi kertaa ja ensimmäisellä kerralla joukkue ei vielä osallistunut. Joukkueessa pelasivat Stefan Engblom, Petri Savola, Juha Linnanen ja Ville Salo.

Parhaana yksilöpelaajana ei tällä kertaa palkittu Stefan Engblomia vaan Toni Sallanmaa Pähkinälehdon kaskeajat -joukkueesta.

Joukkueiden tulokset:

 1. Heittopussit (59 pistettä)
 2. Los Caballeros (52)
 3. Jykylä (48)
 4. Vasaran alla (48)
 5. Pähkinälehdon kaskeajat (46)
 6. Fantastic Four (46)
 7. Adebisi No More (43)
 8. Reggae Boyz (43)
 9. CNWDI BGT (36,5)
 10. XXMELA (32)
 11. Stoori  (30,5)

Lähde: Lautapeliseuran blogi

Samana viikonloppuna pelattiin myös yksilöturnauksia. Catanin SM-kisat vetivät vaatimattomat kahdeksan pelaajaa. Turnauksen voitti Mauri Sahlberg. Hopealle pääsi Mikko Raimi ja pronssille Mikko Raunio. Täydelliset tulokset Lautapeliseuran blogissa.

Rummikubin SM-kisoissa oli tarjolla maksettu kisamatka Italiaan, mutta osallistujia saatiin silti vain kahdeksan. Suomea lähtee edustamaan MM-kisoihin Mikko Raimi. Kaikki tulokset Lautapeliseuran blogissa.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *