Kategoriat
Uutiset

Heittopussit taas lautapelaamisen mestareita

Heittopussit-joukkue voitti jälleen kerran lautapelaamisen SM-kisat. Joukkue nappasi eilen pelatuissa kisoissa kolmannen perättäisen voittonsa ja jälleen kerran selvin lukemin. Joukkueessa pelasivat Tommy Ryytty, Stefan Engblom, Juha Linnanen ja Petri Savola.

Tässä koko tuloslista joukkueiden osalta.

 1. Heittopussit (60)
 2. Kosminen kierros (50)
 3. Reggae Boyz (49)
 4. Kemistien joukkue (47)
 5. Jykylä (47)
 6. Los Caballeros (46)
 7. CNWDI BGT (45)
 8. Fantastic Four (45)
 9. Kahdeksas ihme (41)
 10. Lahden Uudisasukkaat (39)
 11. KÄRMES (32)
 12. Konttorin Pimeä Puoli (27)

Parhaan yksittäisen pelaajan palkintoa ei tänä vuonna voittanut Stefan Engblom, vaan CNWDI BGT -joukkuetta edustanut Tero Pajunen, joka keräsi 18 pistettä, kun maksimipistemäärä on 20. Pelaajien parhaimmiston tulokset päivitetään tähän myöhemmin.

Suomen lautapeliseuran järjestämässä turnauksessa pelattiin neljä kierrosta. Turnauspeleinä toimivat Aether, 7 Wonders, Fresko ja Power Grid.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *