Kategoriat
Uutiset

Lautapelioppaan päätoimittajalta korttipelikirja

150 korttipeliä -kirjan kansikuvaKesäkuussa ilmestyy kolmas kirjani 150 korttipeliä, joka nimensä mukaisesti esittelee noin 150 korttipeliä. Mukana on suosittuja klassikoita ja paljon sellaisia pelejä, joita ei aikaisemmin suomeksi ole esitelty. Osa materiaalista on tuttua Tarotista texas hold’emiin -kirjasta, osa taas on täysin ennennäkemätöntä.

Kirjan julkaisee Avain. Alunperin kirjan piti tulla BTJ:ltä, mutta BTJ osti Avaimen ja julkaisee jatkossa kirjansa Avaimen nimellä. 150 korttipeliä lienee itse asiassa ensimmäinen BTJ:n Avain-merkillä ilmestyvä kirja.

150 korttipeliä on tähän tietoon — taitto on vielä työn alla — noin 500-sivuinen pokkari. Minulle annettiin 600 000 merkin raja käsikirjoitukselle, ja se tuli käytettyä lähes kokonaan, joten enempää pelejä ei kirjaan olisi mahtunutkaan. Sivumäärästä huolimatta kirjan hinta tulee olemaan huomattavasti noin 50-60 euroa maksanutta Tarot-kirjaa edullisempi. Arvelisin, että noin 20 eurolla voi jo kirjan omakseen saada.

Alunperin kirjan piti ilmestyä vasta syksymmällä, mutta nyt julkaisu onkin aikaistettu jo kesäkuulle. Luonnollisesti kerromme oitis, kun kirja on saatavilla.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Lautapelioppaan päätoimittajalta korttipelikirja”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *