Quackle! (Snorta!)

Vuoden perhepeli -palkinnon vuonna 2006 voittanut Quackle! muistuttaa hyvin paljon Jungle Speediä. Kummassakin pelissä pelaajat kääntävät kädessään olevista pakoista kortteja eteensä ja kun kahdella pelaajalla on edessään sama kortti, näiden on reagoitava. Testi on vain aivan erilainen…

Tactic on julkaissut saman pelin nimellä Animania. Quackle! on näistä parempi, kiitos parempien komponenttien. Animaniassa on pelkät kortit, Quackle!:ssa pelaajien eläimiä kuvaavat söpöt eläinfiguurit, jotka piilotetaan hienoihin latoihin.

Itse peli-idea on Animaniaakin vanhempi ja löytyy eläintarha-nimellä jokseenkin kaikista vanhemmista korttipelikirjoista.

Pelin idea

Quacklen kansiJokainen pelaaja saa satunnaisen eläimen. Eläimet esitellään muille pelaajille ja piilotetaan sitten latoihin. Pelaajat kääntävät vuorollaan pakastaan eläinkortin eteensä kuvapuoli ylöspäin. Mitä nopeammin pelaajat kortteja kääntävät, sitä hauskempaa on peli.

Kun kahdella pelaajalla on samaa eläintä esittävä kortti edessään, heidän on mahdollisimman nopeasti matkittava sitä eläintä, joka toisella on ladossaan. Hitaampi matkija joutuu poimimaan kortit kummankin kilpailijan edestä käteensä. Pelin voittaa se, joka pääsee ensimmäisenä korteistaan eroon.

Quackle! on täysin hölmö peli, mutta varsinkin isommilla porukoilla parhaimmillaan suunnattoman hauskaa — myös aikuisten kesken.

Quacklen eläimet rivissä. Kuva: Ted Alspach
Quacklen eläimet rivissä. Kuva: Ted Alspach

Suunnittelija: ,
Julkaisija: Alga
Ilmestymisvuosi: 2006
Pelaajamäärä: 3-8
Pituus: 20 min

Luokat: , , , , ,

Osta peli itsellesi

Kiinnostaako tämä peli? Katso myös nämä:

Arvostele Quackle! (Snorta!)

Sinun täytyy rekisteröityä käyttäjäksi voidaksesi arvostella pelejä.

Ääniä:22
Aito keskiarvo:2.45
Tasoitettu keskiarvo:2.97
  • 0: 0
  • 1: 3
  • 2: 7
  • 3: 11
  • 4: 1
  • 5: 0

Katso lisätietoja BoardGameGeekistä

Osta Löydä lautapelit -kirja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.