Kategoriat
Uutiset

Lautapeliseuran t-paidat

Tietokoneella tehty mallikuva paidasta.
Tietokoneella tehty mallikuva paidasta.

Suomen lautapeliseura on saanut aikaiseksi teettää t-paitoja toimintansa tueksi. Paitoja voi ennakkotilata hintaan 15 euroa, toimitus tapahtuu Helcon-pelitapahtumassa. Jälkeenpäin ostettuna paidat maksavat 17 euroa ja saatavuus voi olla rajallista.

Paitojen myynnistä saatavalla tuotolla tuetaan seuran toimintaa ja Suomen lautapelimaajoukkuetta. Lisäksi paita päällä liikkuessasi teet Suomen lautapeliseuraa tunnetuksi — sekin on hieno juttu, se.

Lisätietoa t-paidoista ja tilausohjeet saat Lautapeliseuran paitasivulta. Värejä on tarjolla yksi, paitoja on kaksi mallia, O- ja V-kaula-aukkoiset. Ennakkotilausaikaa on ensi viikon torstaihin eli 10.9.2009 asti. Varmista, että saat syksyn trendivaatteen itsellesi!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *