Kategoriat
Uutiset

Ilmainen Pandemia: Tuhon partaalla -lisäosa Lautapelit.fi:ltä

Lautapelit.fi juhlii viikon päästä 19. syntymäpäiviään. Tarjolla on kaikenlaista synttäribonusta, kuten on totuttu. Ensimmäinen synttäribonus jaellaan suomenkielisen Pandemian omistajille: jos omistat suomenkielisen Pandemian (pelin alkuperäistä ensimmäistä painosta), ota selfie itsestäsi pelin kanssa. Esittämällä kuvan Lautapelit.fi:n myymälässä synttäripäivinä eli 29. ja 30. toukokuuta, saat mukaasi ilmaiseksi Tuhon partaalla -lisäosan Pandemiasi kaveriksi.

Jos et vielä omista Tuhon partaalla -lisäosaa, tässä on erinomainen tilanne napata se piristämään Pandemia-pelejäsi.

Pandemia-selfie

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *