Kategoriat
Uutiset

Uusi promokortti Dominioniin

Linnoitettu kylä -promokorttiDominioniin on saatavilla uusi promokortti. Linnoitettu kylä on neljän rahan toimintakortti, joka antaa +1 kortin ja +2 toimintaa. Kortin saa palauttaa vuoron lopussa nostopakan päälle, jos pelissä ei ole korkeintaan kuin yksi toinen toimintakortti. Näppärää.

Promoa saa Lautapelit.fi:stä. Verkkokaupasta kortin saa ilmaiseksi, jos tilaa samalla mitä tahansa muuta Dominion-materiaalia. Englanninkielisenä korttia saa BoardGameGeekin kaupasta.

Doris Matthäusin kuvittama kortti kantaa alanurkassaan Carcassonne-meeplen kuvaa. Kortti on julkaistu juhlistamaan Carcassonnen kymmenen vuoden takaista Spiel des Jahres -voittoa. Saksaksi kortin nimi onkin Carcassonne.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

2 vastausta aiheeseen “Uusi promokortti Dominioniin”

Joku osannee luetella, mitä promokortteja (=laatikoiden ulkopuolisia) on tähän mennessä ilmestynyt? Ei ole tullut hankittua/saatua yhtään, vaikka hyllyssä on kolme laatikkoa ao. peliä. Olen kai kävellyt ohi tms.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *