Kategoriat
Uutiset

Uusi promokortti Dominioniin

Linnoitettu kylä -promokorttiDominioniin on saatavilla uusi promokortti. Linnoitettu kylä on neljän rahan toimintakortti, joka antaa +1 kortin ja +2 toimintaa. Kortin saa palauttaa vuoron lopussa nostopakan päälle, jos pelissä ei ole korkeintaan kuin yksi toinen toimintakortti. Näppärää.

Promoa saa Lautapelit.fi:stä. Verkkokaupasta kortin saa ilmaiseksi, jos tilaa samalla mitä tahansa muuta Dominion-materiaalia. Englanninkielisenä korttia saa BoardGameGeekin kaupasta.

Doris Matthäusin kuvittama kortti kantaa alanurkassaan Carcassonne-meeplen kuvaa. Kortti on julkaistu juhlistamaan Carcassonnen kymmenen vuoden takaista Spiel des Jahres -voittoa. Saksaksi kortin nimi onkin Carcassonne.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

2 vastausta aiheeseen “Uusi promokortti Dominioniin”

Joku osannee luetella, mitä promokortteja (=laatikoiden ulkopuolisia) on tähän mennessä ilmestynyt? Ei ole tullut hankittua/saatua yhtään, vaikka hyllyssä on kolme laatikkoa ao. peliä. Olen kai kävellyt ohi tms.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.