Kategoriat
Uutiset

Love Letter ilmestyy suomeksi

Lautapelit.fi julkaisee suositun mikropelin Love Letterin suomeksi. Suomipainos eroaa hieman tutusta englanninkielisestä: siinä on laatikko, isommat kortit ja hienot puusydämet, joilla laskea pisteitä. Kaupoissa se on elokuussa 2014.

Love Letterin kansiLautapelit.fi julkaisee suositun Love Letterin suomeksi. Pieni filleripeli on vetävä hitti, joka toimii hienosti yksinkertaisuudestaan huolimatta.

Lautapelit.fi:n julkaisema laitos eroaa hieman suomalaisille tutusta AEG:n versiosta, sillä se perustuu saksalaiseen laitokseen. Peli tulee laatikossa, kortit ovat AEG:n laitosta suuremmat ja erävoittoja lasketaan teemaan erinomaisesti sopivilla puusydämillä.

Peli on lisäksi monikielinen, eli korteissa on tekstin sijasta ikoneita. Saapa nähdä, miten sellainen ratkaisu toimii.

Jos haluat tutustua peliin tarkemmin, voit katsoa myös Tuomon Love Letter -videon.

Peli ilmestyy elokuussa 2014. Siihen asti Love Letteriä saa edelleen englanniksi.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *