Kategoriat
Uutiset

Poromagian Essen-raportointi

Jäävätkö Essenin Spiel 2014 -lautapelimessut väliin tänä vuonna? Ei syytä huoleen, sillä Poromagian porot ovat matkaamassa paikan päälle ja välittävät jättimessujen tunnelmia kuvien ja videon avulla.

Jäävätkö Essenin Spiel 2014 -lautapelimessut väliin tänä vuonna? Ei syytä huoleen, sillä Poromagian porot ovat matkaamassa paikan päälle ja välittävät jättimessujen tunnelmia kuvien ja videon avulla. Poromagian tiimi kiertää pelikojuja dokumentoiden demoja ja tulevien julkaisuiden esittelyitä. Samalla etsitään kovia uutuusnimikkeitä lisättäväksi Poromagian valikoimiin.

Kiinnostaako tuleva pelijulkaisu tai esimerkiksi kiihtyvä Kickstarter-kampanja? Jätä Poromagialle tutustumisvinkki Twitterissä (Viestissä @Poromagia #porovaellus ja pelin nimi), niin Poromagia koettaa etsiä pelin kokeiltavakseen ja välittää siitä omat fiiliksensä ja arvion! Lisäksi Poromagian kamerat ikuistavat lopulliseen messuraporttiin paljon muutakin kokeilemisen arvoista, pidä siis päivityksiä silmällä.

Kuvia ladataan loppuviikon aikana nähtäville pääasiassa Twitterin ja Facebookin kautta. Jätä tutustumisvinkki ja olet reissuhengessä mukana!

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.