Kategoriat
Uutiset

Lautapelaamaan 2014 ja huutokauppa

Marraskuussa tapahtuu: 14.-16.11. järjestetään vuoden kovin pelitapahtuma eli Lautapelaamaan 2014 Kaapelitehtaalla Helsingissä. Sitä ennen pidetään Lautapelioppaassa huutokauppa, johon voi nyt ilmoittaa pelejään myyntiin.

Lautapelaamaan 2014 -tapahtuma on lähestymässä. Vuoden paras pelitapahtuma järjestetään tänä vuonna Helsingin Kaapelitehtaalla 14.-16.11.2014.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ennen klo 20. Sen jälkeen sisäänpääsy maksaa 5 euroa. Suomen Lautapeliseuran jäsenille tapahtuma on luonnollisesti ilmainen.

Lautapeliopas järjestää taas totuttuun tapaan huutokaupan ennen tapahtumaa, jotta kaupat voidaan sitten hoitaa itse tapahtumassa. Huutokauppa pidetään parin viikon päästä eli se alkaa torstaina 23.10. aamulla ja päättyy sunnuntaina 26.10. klo 20. Pelien ilmoittaminen huutokauppaan on jo alkanut, eli jos haluat myydä pelejäsi huutokaupassa,

Lisätietoja tapahtumasta ja sen ohjelmasta.

Tapahtuman työvoimarekry on käynnissä Lautapeliseuran foorumilla.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *