Kategoriat
Uutiset

Protospiel-pelisuunnittelutapahtuma toukokuussa

Suomen lautapeliseura järjestää 14.5.2011 Helsingissä Protospiel I -tapahtuman eli prototyyppien pelipäivän. Pelisuunnittelijoille suunnatun päivän aikana pelataan ainoastaan suomalaisten lautapelisuunnittelijoiden julkaisemattomia pelejä. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki pelisuunnittelusta tai julkaisemattomien pelien testaamisesta kiinnostuneet.

Tapahtumaan järjestetään suunnittelukisa, jonka avulla suunnittelijat saavat vähän raameja ja inspiraatiota. Kisassa ei ole rajoituksia teeman, tyylin tai komponenttien suhteen. Peleille varataan tapahtumaan 10 minuuttia sääntöjen selitystä, 40 minuuttia pelaamista ja 10 minuuttia palautetta, joten pienet pelit sopivat tapahtumaan paremmin. Pelien pitäisi myös toimia parhaiten kolmella tai neljällä pelaajalla.

Tapahtuman yksityiskohdat, kuten tapahtumapaikka, selviävät myöhemmin. Lisätietoja tapahtumasta saa Lautapeliseuran foorumilta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *