Kategoriat
Uutiset

Salvage Team – suomalaispeli hakee joukkorahoitusta

Salvage Teamin pelilautaa
Mallikuvaa avaruusalusta kuvaavista laatoista. Kuva: Games and Tales

Suomalainen scifi-lautapeli Salvage Team hakee joukkorahoitusta IndieGoGo-palvelun kautta. Pelin on suunnitellut Samuli Raninen ja julkaisijana toimii Games and Tales.

Pelin aiheena on romun kerääminen hylätyistä avaruusaluksista – noin pikaisesti tämä kuulostaa jonkinlaiselta sekoitukselta Stalkeria ja Space Hulkia. Pelilauta on modulaarinen ja tutkittavan aluksen salaisuudet paljastuvat sitä mukaa kun pelaajat etenevät aluksella.

Pelin julkaiseminen edellyttää $8000 rahoitusta toukokuuhun mennessä. Tällä hetkellä rahoitusta on koossa noin $1000. Pelin saa omakseen $60 maksulla. 120 dollarilla saa jo oman hahmon peliin, jos haluaa tulla ikuistetuksi lautapeliin.

Tutustu peliin tarkemmin IndieGoGossa

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

3 vastausta aiheeseen “Salvage Team – suomalaispeli hakee joukkorahoitusta”

Onko lautapelioppaan väki unohtanut loppuvuodesta ilmestyvän Nations pelin, kun ei ole missään noteerattu? Onhan peli sentään suomalainen.

Ei ole Nationsia unohdettu, mutta eipä siitä ole vielä ollut ihan hirveästi kerrottavaakaan, kun en ole vielä päässyt testaamaan. Pari kertaa on kutsuttu beta-testeihin, mutta kun testit ovat olleet Helsingissä hankalaan aikaan, en ole päässyt paikalle.

Ei ole Nations muuten kuin puoliksi suomalainen: tekijät ovat ruotsalaisia, julkaisijana on toki suomalainen Lautapelit.fi.

Mielenkiintoiselta tuo kyllä vaikuttaa, odotan suurella mielenkiinnolla, etenkin kun vuorovaikutusta lupaillaan olevan vähänlaisesti. Liika vuorovaikutus pilasi Through the Agesin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *