Kategoriat
Uutiset

Seuramatka Esseniin

Spiel by BusKiinnostavatko Essenin lautapelimessut, mutta matkustaminen tuntuu vaivalloiselta? Kaikki pelit eivät mahdu matkalaukkuun, ja nekin vähät tuhotaan lentokentällä matkatavaroiden käsittelyssä? Liity siis seuraan, sillä nyt tarjolla on erilainen matka… Spiel by Bus!

BoardGameTravel.com järjestää lokakuussa 2013 bussimatkan Suomesta Ruotsin kautta Essenin Spiel-lautapelimessuille. Spiel by Bus -matka järjestetään nyt ensimmäistä kertaa, ja siitä tulee toivottavasti jokavuotinen perinne. Näin ensimmäisellä kerralla sen varmistamiseksi, että bussimatka kiinnostaa tarpeeksi monia pelaajia, porukka kootaan yhteen IndieGoGo-palvelussa.

Essen Spiel 2013 järjestetään 24.–27.10.2013. Spiel by Bus -bussi starttaa Helsingistä 22.10., jonka jälkeen matka jatkuu Turusta Tukholmaan lautalla. Ruotsin, Tanskan ja parin muun lauttamatkan jälkeen Esseniin saavutaan illalla 23.10. Takaisin Suomeen lähdetään 27.10. illalla.

BoardGameTravel.com on uusi, lautapelaajien perustama yritys, jonka tavoitteena on tarjota hauskanpitoa pelien parissa kauniissa paikoissa. Pääasiassa yritys järjestää mini-con-tapahtumia, jossa samanhenkiset harrastajat voivat kokoontua yhteen ja vierailla samalla uusissa ja eksoottisissakin paikoissa.

Varaa oma paikkasi hauskalle matkalle Spiel by Bus -bussin kyydissä mahdollisimman pian ja lähde ihmettelemään Essenin ihmeitä muiden lautapelaajien kanssa!

Suomalaisille matka maksaa nopean varaajan hintaan 210 €, muuten 225 € tai Suomen lautapeliseuran ja ESRSPY:n jäsenille 215 €.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *