Kategoriat
Uutiset

Spielmaterial.de:n pelisuunnittelukilpailu

Saksalainen lautapelikomponenttikauppa Spielmaterial.de järjestää kolmannen pelisuunnittelukisansa. Aikaisemmissa kilpailuissa on pitänyt suunnitella peli käyttäen tiettyjä komponentteja. Tällä kertaa haaste on toisenlainen: pitää suunnitella peli, joka mahtuu tietynkokoiseen rasiaan.

Näihin laatikoihin pelin on mahduttava.
Näihin laatikoihin kilpailupelin on mahduttava. Kuva: Spielmaterial.de

Rasia on pieni metallilaatikko, joka on tuttu on Tiukka tilanne rajalla -pelistä. Laatikolla on kokoa 11 × 7,5 × 3 cm, joten mistään suuresta lootasta ei ole kyse. Boksiin mahtuu noin 100 tavallista pelikorttia tai noin 180 pientä korttia. Esimerkiksi Catanin yhden pelaajan kaikki nappulat mahtuvat laatikkoon.

Pelin komponentteina voi käyttää mitä tahansa, mitä Spielmaterialin valikoimista löytyy. Kaupassa on tarjolla myös valikoima laattoja, joita voi hyödyntää pelissään. Kisan neljä parasta peliä julkaistaan.

Katso lisätietoja kilpailusta ja tarkat säännöt (pdf). Kilpailun deadline on 31.5.2012. Osallistuminen ei maksa mitään, mutta osallistumalla kilpailuun sitoutuu siihen, että jos peli valitaan, Mücke Spiele julkaisee sen. Julkaistuista peleistä maksetaan tavanomainen 5% korvaus.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.