Kategoriat
Uutiset

Troll Hunt Kickstarterissa

RollD6 on vienyt uuden Troll Hunt -pelinsä Kickstarteriin.  Veli-Matti Saarisen suunnittelemassa pelissä jahdataan peikkoja. Peikot eivät kestä valoa, joten paras menetelmä peikkojen saalistamiseen on ohjata niihin valoa lyhdyistä käyttäen valonsäteitä ohjaavia peilejä.

Kickstarter-kampanjassa yhteistyökumppanina toimii Game Salute, joka on kokenut Kickstarter-kampanjoiden taustavoima. Game Salute huolehtii myös pelin jakelusta.

Kickstarterin käyttäminen istuu hyvin RollD6:n ideaan viedä suomalaisia peli-ideoita maailmalle. Kickstarterin kautta ei tarvitse jahdata jälleenlisensointisopimuksia, vaan RollD6 pääsee suoraan kiinni ulkomaisiin markkinoihin. Jos kokemus osoittautuu positiiviseksi, vastaavaa kampanjointia on luvassa lisää.

Suomalaisille ostajille kampanja on siitä hankala, että pelit toimitetaan Yhdysvalloissa. Se näkyy sinänsä kohtuullisina kahdeksan euron postikuluina ja siinä, että paketti toimitetaan Yhdysvalloista. Peliä tulee kyllä myyntiin Suomessakin, mikäli kysyntää vain on, ja kielivapaan pelin paketista löytyy säännöt englanniksi ja suomeksi.

Pelin Kickstarter-kampanja. Yksi peli Suomeen maksaa noin 52 dollaria eli noin 38 euroa, mihin voi tulla vielä 24% ALV päälle.

Troll Hunt. Kuva: Roll D6
Kuva: Roll D6
close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Troll Hunt Kickstarterissa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.