Kategoriat
Uutiset

Lautapelit.fi-uutuus: Peikkopolku

Peikkopolun kansiLautapelit.fi:n tuorein julkaisu on Peikkopolku, joka tunnetaan myös nimellä Troll Trail. Pelin on suunnitellut Gina Manola, ja se on alunperin Amigon tuotantoa.  Pelin on kuvittanut Doris Matthäus.

Peikkopolku on yhteistyöpeli, jossa pelaajat rakentavat yhdessä tuumin polkua metsän läpi lohikäärmeen aarrearkulle. Aarteen luokse on päästävä ennen kuin lohikäärme ehtii arkulle. Matkan varrella on lisäksi löydettävä kolme avainta. Metsästä löytyy myös karkkia, jolla lohikäärmeen matkaa saa viivytettyä.

Peikkopolku on melko yksinkertainen pienillekin lapsille sopiva yhteistyöpeli. Se jatkaa Kellotornin kummitusten aloittamaa koko perheen yhteistyöpelien sarjaa. Peli tulee kauppoihin kesällä 2014.

Peikkopolun pelilauta. Kuva: Lautapelit.fi
Peikkopolun pelilauta. Kuva: Lautapelit.fi
close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.