Kategoriat
Uutiset

Uusi vuosi, uudet kujeet?

Hyvää uutta vuotta 2011! Toivottavasti hyvät pelit jatkuvat myös tämän vuoden aikana.

Koska paikoilleen ei sovi juuttua, ajattelin kysellä mitä uutta haluaisitte Lautapelioppaassa vuoden 2011 aikana nähdä. Ideoita otetaan vastaan, toteuttamiseen on sitten tietysti rajallisemmin resursseja. Tässä vaiheessa ei tarvitse kuitenkaan miettiä sitä, vaan antaa vain ideoiden virrata. Mitä Lautapelioppaasta on mielestäsi aina puuttunut? Millä tavoin Lautapeliopas olisi vieläkin miellyttävämpi vierailukohde? Mikä uusi ominaisuus mullistaisi juuri sinun elämäsi?

Vuoden 2010 hitit ja hudit

Vuoden 2010 raportteja löytyy jo muun muassa Lautapelioppaan videoista tutulta Tuomo Pekkaselta ja Lautapeli, naula ja vasara -blogista. Jos et ole raporttia muuten väsäämässä, niin kerro kommenteissa vuoden 2010 suurimmat hitit ja hudit omalta kohdaltasi.

Oma raporttini on vielä tekeillä ja ilmestyy aikanaan Gameblogissa, mutta sen verran voin sanoa, että vuoden 2010 paras uutuus oli kirkkaasti Samarkand.

Happy New Year !!!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Uusi vuosi, uudet kujeet?”

Hirveästi aihe ei tunnu intohimoja herättävän, joten oletetaan, että kaikki on kunnossa.

Todetaan nyt sen verran, että kuvien suhteen tarkoitus on ryhtyä pykälää omavaraisemmaksi ja muutenkin lisätä kuvien määrää jutuissa. Toivottavasti ette pahastu =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *