Kategoriat
Uutiset

Mallorca Aamulehden lautapelitestin kärkeen

Aamulehti esitteli 17.12. lastenpelejä, tänään 29.12. vuorossa olivat nuorten ja aikuisten pelit.

MallorcaVertailun kärkeen nostettiin Mallorca, jota kehuttiin helpoksi oppia ja hallita. Pelin ohjeet todettiin erinomaisiksi ja peli 4,5 tähden arvoiseksi. Huonoista puolista mainittiin, ettei peli tarjoa kokeneelle lautapelaajalle kovinkaan paljon uutta. Saman olisi voinut lukea Lautapelioppaan Mallorca-arvostelustakin.

4,5 tähden arvion sai myös Odin’s Table, jota kehuttiin olevan “yksinkertainen ja todella toimiva yhdistelmä shakkimaista siirtelyä ja pokerimaista korttipeliä”.

Muuten testipelit saivat heikompia arvioita. Kolmen tähden pelejä olivat Tori (“yksinkertaiseksi peliksi raskas ja työläs opetella”) ja Black Box. Kaksi ja puoli tähteä sai Isäntä vs Emäntä, kahteen tähteen tyytyivät Seli, seli sanapeli (“selitettävät sanat ovat tylsiä ja yksinkertaisia”) ja Kreisi Alias (“pelisuunnittelu on jäänyt pahasti kesken”) ja viimeiseksi puolellatoista tähdellä jäi Rakkaat naapurit (“Rakkaat naapurit ei ole mitään muuta kuin vanhanaikainen tuuripeli. Tapahtumakorttien huumori on surkeaa.”).

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

2 vastausta aiheeseen “Mallorca Aamulehden lautapelitestin kärkeen”

Vaikuttaisi ihan siltä, että Tampereen suunnalla ymmärretään pelien päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *