Kategoriat
Uutiset

Viimeinen muistutus SM-kisoista

Lautapelien SM-turnaustapahtuma järjestetään viikon päästä Helsingissä. Ohjelmassa on kunnon turnauspaketti, sillä lauantaina 29.5. pelataan yleiset ja avoimet lautapelien SM-kisat ja sunnuntaina 30.5. kolmen eri pelin SM-turnaukset.

Lauantain joukkueturnauksessa pelataan nelihenkisin joukkuein neljää eri peliä (Notre Dame, Epäillyt, Finca ja Vasco da Gama). Turnauksen voittajista kruunataan lautapelaamisen Suomen mestareita ja tiedossa on matka lautapelaamisen EM-kisoihin puolustamaan Suomen viimevuotista EM-voittoa. Turnaukseen osallistuminen maksaa 40 euroa joukkueelta. Turnaukseen on ilmoittautunut jo yhdeksän joukkuetta, mutta mukaan mahtuu vielä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistai 25.5.2010. Lisätietoja turnauksen sivuilta.

Yhden pelin turnaukset pelataan sunnuntaina, jolloin vuorossa ovat Dominion, Catanin uudisasukkaat ja Tichu. Näihin turnauksiin osallistuminen on ilmaista joukkueturnauksiin tulevilta, muille osallistuminen maksaa 5 euroa. Dominioniin ilmoittautumisaika päättyy keskiviikkona, Cataniin perjantaina ja Tichuun ehtii mukaan vielä lauantaina joukkueturnauksen aikana.

Catanin uudisasukkaista on luvassa jatkopaikka pelin MM-kisoihin, muut turnaukset ovat “vain” mittelyä Suomen mestaruudesta. Tiettävästi ainakin Catan ja Tichu kaipaisivat vielä lisää pelaajia, Dominionin tilanteesta ei ole tietoa, mutta eiköhän se turnaus tapahdu joka tapauksessa. Turnauksista ja tapahtumasta yleensä löytyy lisätietoja Lautapeliseuran sivuilta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *