Kategoriat
Uutiset

Voita uusi Alfapet!

Alfapetin kansiAlga ja Lautapeliopas järjestävät kilpailun, jossa on palkintona kolme kappaletta Alfapet-pelin uutta laitosta.

Perinteinen sanapeli Alfapet on pysynyt myyntitilastojen kärjessä yli 30 vuoden ajan. Sanapelien klassikossa on ainutlaatuisia pelivaihtoehtoja ja haasteita. Ajaton peli-idea houkuttelee jatkuvasti uusia pelaajia Alfapetin pariin!

Sanapeliklassikko on saanut seurakseen kaksi uutta peliä, Alfapet Twistin ja Alfapet Razzlen. Tässä kilpailussa arvotaan perinteisiä Alfapet-pelejä, hieman myöhemmin tänä vuonna järjestetään toinen kilpailu, jossa tarjolla on Alfapet Twist -pelejä.

Kilpailu päättyy 16.10.2011.

Osallistu kilpailuun!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

4 vastausta aiheeseen “Voita uusi Alfapet!”

Tämä on nyt ihan mihinkään liittymätön kommentti, mutta pakko kokeilla:

Löysin tuon Alfapet Razzlen kierrätyskeskuksesta ja ostin sen, mutta kotona sitten huomasin ettei mukana ollut ohjeita. No, ei ole kyseessä mikään monimutkainen peli, eli aika pitkälle pääsee ilman ohjeitakin, mutta yksi asia kiinnostaisi. Eli olisiko kellään tietoa siitä, että mitkä ovat nuo kolme pelivaihtoehtoa, joista laatikossa puhutaan (ja joita varten kuutiossa on tuo numeronoppa)? Toki voisi kiinnostaa myös, että saako tuossa pisteitä muusta kuin keksittyjen sanojen määrästä ja niiden pituuksista (kuten erikoiskirjaimista, kuten muistaakseni alkuperäisessä Alfapetissa?)

Suuri kiitos sille, joka jaksaa vastata näin alkeelliseen ja mihinkään liittymättömään kysymykseen!

Facebookin Lautapelifanaatikot-ryhmässä voisi myös kokeilla kysyä. Tavallisesti sanoisin, että kysele julkaisijalta, mutta tässä tapauksessa siitä ei kyllä ole mitään hyötyä, Algaa kun on nykyään aikalailla mahdoton tavoittaa.

Minulla sattuu olemaan tähän ohjeet tallella!
Numeronoppa määrää mitä kolmesta pelistä pelataan:
1. Jokainen yrittää muodostaa mahdollisimman monta sanaa. Jolla eniten sanoja =5 pistettä. Jos yhtä monta sanaa useammalla, jokainen heistä= 3 pistettä. Pisimmän sanan saanut = 2 pist.
2. Jokainen yrittää muodostaa pitkän sanan. Pisin sana =5pist. Jos useammalla samanpituinen sana, jokainen heistä =3pist.
3. Jokainen yrittää muodostaa mahdollisimman monta sanaa, 1 piste sanasta, jota toisilla ei ole.

Sana= vähintään 2 kirjainta.
Voittaja se jolla ekana 20 pist.
Onnea peliin!

Hei, kiitos ihan hurjana! Tosiaan kaikkialta netistä yritin näitä kaivella eikä mistään löytynyt, olen siis erittäin kiitollinen vaivannäöstä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *