Kategoriat
Uutiset

Vuoden 2015 Golden Geek -palkinnot

BoardGameGeekin käyttäjät ovat valinneet suosikkinsa. Vuoden 2015 kolme kovinta peliä olivat Pandemic Legacy, Codenames ja 7 Wonders: Duel. Varsinkin Pandemic Legacy keräsi melkoisen kasan kategoriavoittoja.

BoardGameGeekin käyttäjien äänestämät Golden Geek -palkinnot jaettiin kymmenettä kertaa. Vuoden 2015 peleistä palkinnoille pääsivät:

Vuoden kovin peli ei jättänyt epäilykselle sijaa. Pandemic Legacy nappasi todella upean voiton: harvassa ovat pelit, jotka pystyvät voittamaan sekä parhaan strategiapelin että parhaan temaattisen pelin palkinnon ja samalla nappaamaan vielä vuoden innovatiivisimman pelin pystin.

Lisätietoja ja kolmen parhaan listat kaikista kategorioista: 10th Annual Golden Geek Awards Winners for 2015

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *