Kategoriat
Uutiset

Vuoden ensimmäinen Lautapelit.fi-uutuus: Areena

Areena - Titaanien taistoAreena — Titaanien taisto, Lautapelit.fi:n vuoden 2010 ensimmäinen julkaisu, on jo saapunut valikoimiin. Kyseessä on Reiner Knizian moneen kertaan ilmestynyt peli. Tämä Lautapelit.fi:n laitos on suomenkielinen versio Fantasy Flightin julkaisemasta Colossal Arenasta. Pelin on aiemmin julkaissut Avalon Hill nimellä Titan: The Arena ja aivan ensimmäinen versio oli Grand National Derby vuodelta 1996.

Pelin teema on vaihtunut laukkakisoista fantasiahirviöiden taisteluksi, mutta perusidea on sama: pelaajat lyövät vetoa gladiaattorien puolesta viiden taistelukierroksen aikana. Pelaajat voivat vaikuttaa suosikkiensa menestykseen pelaamalla suosikeilleen hyviä kortteja. Joka kierros heikoin soturi putoaa pelistä. Menestys edellyttää, että arvaa oikein, mitkä kolme hirviötä kahdeksasta selviytyvät voittajina. Eniten näille selviytyjille panostaneet pelaajat voittavat.

Areena on hauska bluffausta, vedonlyöntiä ja laskelmointia tarjoava peli 3-5 pelaajalle. Peli kestää noin tunnin ja Lautapelit.fi on lätkäissyt sille hintaa 19,90 €. Pelin Lautapelit.fi -tuotesivu.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Vuoden ensimmäinen Lautapelit.fi-uutuus: Areena”

Itseltä löytyy englanninkielinen versio. Ne ketkä tykkää pokeripeleistä kuten texas hold’em & bluffaamisesta/vedonlyönnistä varmaan tykästyvät tähän peliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.