Kategoriat
Uutiset

JunaCon 1 Turussa helmikuussa

Turussa pelataan helmikuussa junapelejä, kun kaupungissa järjestetään ensimmäinen JunaCon-tapahtuma. Paikkana on erittäin sopivasti Turun rautatieaseman entinen Aseman Baari. Tapahtumaa sponsoroikin lautapelikauppojen lisäksi myös VR.

JunaCon on 27.–28.2.2010, lauantaina ovet ovat auki 10-20 ja pelit voivat jatkua yhteen asti, sunnuntaina ovet ovat auki 10-18. Ohjelmassa on junapelien pelaamista: Age of Steamia, 18xx-pelejä, Steamia, Menolippua, TransEuropaa ja niin edelleen. Sunnuntaina klo 11 alkaen pelataan Menolipun SM-turnaus.

Tapahtumaan osallistuminen maksaa 2 euroa päivä tai 3 euroa molemmilta päiviltä. Suomen lautapeliseuran, Stoorin pelikerhon ja Tyrmän jäsenet saavat euron alennusta.

Lisätietoja tapahtumasta kertyy JunaCon-ketjuun Lautapeliseuran foorumilla.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *