Kategoriat
Uutiset

WarCon 2012 järjestetään 5.-7.10.2012

Suomen lautapeliseura sekä Tampereen Taktiikkapelaajat järjestävät sotalautapelitapahtuma WarConin kolmatta kertaa. Tällä kertaa tapahtuma järjestetään Tampereella 5.-7. lokakuuta 2012. Pelipaikkana toimii Ratinan stadionin kahvila (Ratinan rantatie 1, Tampere) ja pelit ovat käynnissä perjantaista klo 18 sunnuntaihin klo 18.

Nimensä mukaisesti tapahtumassa keskitytään sotapelien pelaamiseen. Monille sotapeleille yhteistä on pitkä kesto ja erityisesti useamman pelaajan peleissä harvat tilaisuudet pelata pelejä. Warconin tarkoituksena on tarjota paikka ja aika näihin peleihin tutustumiseen sekä pelaamiseen. Tapahtuma soveltuukin siis sekä aihepiiristä kiinnostuneille uusille pelaajille että vanhoille veteraaneille.

Tapahtuma maksaa 5 euroa Suomen lautapeliseuran sekä Tampereen Taktiikkapelaajien jäsenille ja 10 euroa muille (tapahtumassa on mahdollista liittyä seurojen jäseneksi).

Tarkemmat tapahtumatiedot löytyvät Suomen lautapeliseuran foorumilta.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.