Kategoriat
Uutiset

Warcon 2013 Tampereella 4.–6.10.

Warcon 2013 on Suomen lautapeliseura ry:n ja Tampereen Taktiikkapelaajat ry:n järjestämä lautapelitapahtuma, jossa pelataan sota- ja konfliktiteemaisia pelejä.

Tapahtuma tarjoaa paikan ja aikaa pelata pitkäkestoisia pelejä yhdessä muiden harrastajien kanssa. Aloittelijat voivat tutustua sotapeleihin ja sotapelaamisen hienouksiin ilman tarvetta hankkia omia pelejä. Tärkeintä on yhteinen hauskanpito!

Tapahtuma järjestetään Tampereella 4.–6.10.2013 Ratinan stadionin kahvilassa ja sen yhteydessä sijaitsevassa kokoustilassa.

Osoite: Ratinan rantatie 1, 33100 Tampere.

Tapahtumapaikalla on keittiö ja mahdollisuus lattiamajoitukseen. Tapahtuma on alkoholiton.

Tapahtumamaksu 10 € (SLS:n ja TaTape:n jäsenille 5 €).

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *