Kategoriat
Videot ja podcastit

7 Signum -videoesittely

Tuomo Pekkasen toukokuun videona nähdään esittely 7 Signum -tikkipelistä. Myös Wizard Extremenä tai Die Sieben Siegelinä tunnettu peli lisää perustikkipeleihin lisävääntöä tekemällä yhdestä pelaajasta sabotöörin, jonka tehtävänä on sössiä muiden peliä.

Lautapelit.fi on julkaissut pelin suomeksi, joten sitä löytää ainakin alan erikoisliikkeistä vaivattomasti ja edulliseen hintaan. Näppärä ja nokkela korttipeli on oivallinen hankinta leppoisaan kortinläiskintään.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *