Kategoriat
Uutiset

Mensa Select -voittajat 2012

Mensa Select -palkintosinettiYhdysvaltojen Mensa on taas kokoontunut pelaamaan pelejä ja valitsi Mensa Select -palkinnon voittajat. 300-päinen raati valitsi 68 ehdokkaan joukosta seuraavat viisi voittajaa:

  • IOTA (suunnittelija Gene Mackles, omakustanne)
  • Snake Oil (Jeff Ochs, Snake Oil LLC)
  • Mine Shift (John Forte Jr, MindWare)
  • Coerceo (Coerceo Company)
  • Tetris Link (Ideal)

Pelit ovat Coerceota lukuunottamatta uppo-outoja ja Coerceonkin tunnen vain, koska sen julkaisija palkkasi minut ottamaan kuvia pelistä.

IOTA on jonkinlainen sekoitus Qwirkleä ja Setiä todella pienessä paketissa. Snake Oil on seurapeli, jossa pelaajat myyvät satunnaisesti arvottua tuotetta satunnaisesti arvotulle asiakkaalle (vähän kuten Cheapass Gamesin The Big Idea).

Mine Shift on pieni ja nokkela kaksinpelattava abstrakti, jota on kuvattu kiinanshakin ja Pentagon sekoitukseksi. Coerceo on toinen kahden pelaajan abstrakti, jossa pelaajat yrittävät eristää toistensa pyramideja pelin edetessä pienenevällä pelilaudalla.

Tetris Link on Tetrikseen perustuva peli, jossa pudotellaan tetrispalikoita ruudukkoon ja yritetään saada omat palikat asettumaan mahdollisimman isoiksi läjiksi.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *