Kategoriat
Videot ja podcastit

Afrikan tähti -videoesittely

Tuomo Pekkanen on tarttunut todelliseen suomalaisen lautapelaamisen ikoniin, Afrikan tähteen. Onko vuosikymmeniä vanha, miljoonia kappaleita myynyt peli, tämä kaikkien rakastama klassikko, yhä nykyaikana mistään kotoisin?

Katso Tuomon näkemys tästä viisiminuuttisesta videosta, joka antaa myös ideoita muista joululahjoiksi sopivista lautapeleistä. Katso siis tämä video ennen joululahjaostoksille menemistä!

Jos videon jälkeen tekee yhä mieli pelata Afrikan tähteä, ei syytä huoleen – löydät pelin ihan mistä tahansa lautapelejä myyvästä kaupasta ja vieläpä todella halvalla. Kenties juuri siksi peli käykin niin hyvin kaupaksi yhä edelleen.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Yksi vastaus aiheeseen “Afrikan tähti -videoesittely”

Tuomon videot ovat kyllä loistavia. Ja mitä pöhkömpi tai huonompi peli, sitä mukavampaa katsottavaa. Hyvistä peleistä taas saa ideoita tuleville hankinnoille, mutta pöhköt vievät silti voiton.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *