Kategoriat
Uutiset

Marrakech Aamulehden lastenpelitestin voittaja

Aamulehti arvosteli tänään (17.12.2010) vuoden kiinnostavimmat uutuuspelit. Tämän päivän jutussa rajattiin valikoima lastenpeleihin, eli sellaisiin, joiden suositusikäraja on korkeintaan 8+.

Marrakechin kansiTestin ykköspaikan vei Lautapelit.fi:n julkaisema Marrakech, jota myös Lautapelioppaan lahjalistalla kehutaan. Marrakech sai 4,5 tähteä viidestä ja pelistä todettiin näin: “…yksinkertaiset ideat ovat useimmiten parhaita. Visuaalisesti ihastuttava peli vaatii onnea, taktista osaamista ja kanttia kiusata vastapelaajaa juuri oikeassa suhteessa”. Olen samaa mieltä, peli todella ansaitsee kaikki kehut.

Toinen neljän ja puolen tähden peli oli Tacticin ja Disneyn Roope-setä Liikemiespeli, jota kehuttiin erinomaiseksi Monopoli-variantiksi.

Neljän tähden pelejä olivat Jungle Bungle, Tenavataiturit, Callisto ja Dixit. Kolme ja puoli tähteä saivat Maaginen labyrintti ja Kapteeni ja Pilssihiiri, kolme tähteä Professori Krokotiilin safarikoulu, Bamboleo, Fakiiri ja Skåne. Nino Delfino sai kaksi ja puoli tähteä, Trivoli sai tyytä kahteen tähteen ja testin viimeiseksi jätettiin Muumien purnukkajahti 1,5 tähdellä ja tylyllä, mutta osuvalla kommentilla: “Peli, jollaisia 2010-luvulla ei pitäisi enää tehdä.”

Joulun jälkeen esittelyyn pääsevät nuorille ja aikuisille tehdyt pelit.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *