Kategoriat
Videot ja podcastit

Carcassonne: Star Wars Edition -videoesittely

Tuomon syynissä huhtikuussa on Carcassonne: Star Wars Edition, jossa tuttu Carcassonne on yhdistetty Tähtien sotaan. Paketista löytyy meepleille aiheeseen liittyvät tarrakuviot ja noppia, joilla käydään taistelua kovasti luostareita muistuttavista planeetoista.

Lopputulos on vähintäänkin mielenkiintoinen. Peli on hieman helpompi kuin tavallinen Carcassonne, mutta ei toimi erityisen hyvin neljällä tai viidellä pelaajalla. Pienillä pelaajamäärillä Carcassonne: Star Wars Edition on ihan kiva ja mukava silloin tällöin pelattuna. Tuomo pitää kuitenkin peliä heikoimpana pelaamanaan Carcassonne-pelinä.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *