Kategoriat
Videot ja podcastit

Cthulhu Realms -videoesittely

Tuomo arvioi kesäkuun videossaan Cthulhu Realmsin, joka on Star Realmsista kehitetty pakanrakennuspeli. Järki voi mennä symboliikan kanssa, mutta peli on hyvä.

Tuomo arvioi kesäkuun videossaan Cthulhu Realmsin, joka on Star Realmsista kehitetty kepeähkö pakanrakennuspeli. Keveydestä huolimatta järki voi lähteä pelin symboliikkaa tulkittaessa, mutta kunhan symboliikan sisäistää, pelin kanssa tulee kyllä toimeen – ja sitten se on mainio pakanrakentelu etenkin kolmelle tai neljälle pelaajalle.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *